RECONNECTIVE HEALING - THE RECONNECTION

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en ny form av healing introducerad av Dr. Eric Pearl. Den återkopplar till, och hämtar sin kraft ur universums energilinjer. Verkar på fysisk, emotionell, mental och andlig nivå. Under sessionen ligger du på rygg på en massagebänk med slutna ögon. Jag håller händerna en bit ifrån din kropp och leder energifrekvensen till dina energikopplingar. Klä dig gärna varmt. Jag behöver inte veta något om dig innan sessionen. Reconnective Healing är ingen terapi eller behandling då de inte fokuserar på symtom. Det är så oändligt mycket mer än så.

En till tre sessioner rekommenderas. Reconnective Healing går även utmärkt att förmedla på distans.

Pris 1200:- ca 60 min

The Reconnection

The Reconnection görs bara en gång i livet – när du känner dig redo för ett nytt steg. Den väcker din unika potential, hjälper dig att se din unika livsväg och de nya möjligheter som möter dig. Den ger dig en permanent och kraftfull kontakt med allt som är – med källan till all healing.

The Reconnection består av två delar som genomförs med minst 24 timmars och max 72 timmars mellanrum. Besöken tar ca en timme. Eric Pearl rekommenderar att man har fått minst en healing först – men det är inte obligatoriskt.

The Reconnetion har samma pris i hela Europa: 333 Euro – består av två sessioner.

Eric Pearl

Började bevittna mirakulösa healingprocesser bland sina patienter på sin kiropraktikmottagning i Los Angeles. Sedan dess ägnar han sig åt föreläsningar och seminarier om Reconnective Healing. Han reser världen runt med sina mycket uppmärksammade och omskrivna föreläsningar och seminarier.

Reconnective Healing på djur

Reconnective healing är lika effektiv på djur som på människor. Frekvensen är intelligent och går dit djuren behöver det bäst. 1 till 3 sessioner rekommenderas precis som på människor, men det är upp till djurägaren att bestämma hur många behandlingar som behövs, beroende på hur djuret reagerar på den första behandlingen. Reconnective healing är lika effektiv på distans som på plats och kan vara ett bra alternativ då djuren kan vara känsliga för nya miljöer och personer.

Reconnective Healing Distans

Reconnective healing går även utmärkt att göra på distans vare sig du bor i Stockholm, Göteborg eller i andra delar av världen. Det är lika effektivt som när det utförs på plats. Jag behöver inte ett foto av dig och jag behöver inte heller veta anledningen till din session. Sessionen är 30 minuter. Under denna tiden är det viktigt att du sätter av en tid för dig själv i lugn och ro. Släpp taget om dina förväntningar - observera, notera och upplev! Var i ett rum där du får vara ostörd och där du kan ligga ner och koppla av. (Det går att sitta också om du är mer bekväm med det.) Blunda under hela sessionen då du kommer att uppleva mera medvetet. Varje Reconnective Healing session bidrar till ett medvetandet om din familj, samhället och till planeten.

Var beredd på din bokade tid som du har bokat. OBSERVERA! Jag skickar ett sms eller meddelande i skype till dig innan sessionen börjar. När sessionen är klar ringer jag upp dig via telefon eller skype så du kan berätta om dina upplevelser och du kan ställa frågor om du önskar.

Se till att din telefon är på ljudlöst. Sätt en timer för 35 minuter innan sessionen börjar, så att du vaknar om du skulle somna och att du sätter på telefonen igen så att jag kan nå dig efter sessionen.

Pris 1200:- ca 60 min

Reconnective Healing

Alla individer är olika och din upplevelse av Reconnective Healing är helt unik för dig som person. Så var gärna förväntansfull, men utan att förvänta dig något särskilt. Var trygg i förvissningen om att det absolut bästa för dig just nu – är det som sker.

Healingen kan komma i många former; ibland omedelbart, ibland så ”tyst” att du inte ser vad som har ägt rum förrän det har gått veckor eller månader.

Denna intelligens och detta spektrum av frekvenser består av energi, ljus och information. Frekvensen har även ett mer omfattande spektrum än vad som tidigare varit tillgängligt på jorden.

Reconnective Healing omstrukturerar vårt DNA och höjer vårt medvetande samtidigt som det hjälper kroppen att åter komma i balans.

The Reconnection

The Reconnection återkopplar oss till detta stora nätverk av energi som finns i universum. Den skapar nya förbindelselinjer som öppnar för flödet av ljus och information mellan oss och resten av världen. Med tillgång till detta befrias vi från gamla tankemönster och blir fria att kunna välja det vi verkligen vill och är ämnade för.

Många människor som gjort The Reconnection säger att deras liv förändras dramatiskt efter de fått healingen. Speciellt de första 6-12 månaderna då många upplever att de utvecklas som person samtidigt som de får en starkare kontakt med sin livsuppgift. Tack vare healingen synkroniseras du med möjligheter, som sedan hjälper dig att nå din unika potential om du väljer att anta dessa möjligheter.