VARMT VÄLKOMMEN TILL JESSICA HUDVÅRD!

Om mig - Jessica Ågren

Mitt namn är Jessica Ågren och jag startade min verksamhet 2008 i Onsala. Jag utbildade mig vid Elisabethskolan i Göteborg 2006 och är auktoriserad hudterapeut med internationell examen, CIDESCO, ansluten till SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). Jag är även utbildad laserterapeut, 2010 i Stockholm. Jag jobbar med en koldioxidlaser och tar bort hudförändringar. 2009 utbildad av Dr. Eric Pearl, Reconnective Healing & The Reconnection. 2019 utbildad av Dr. Eric Pearl Reconnective Healing Foundational Practitioner.

Min affärsidé var från början att enbart ha ett klassiskt hudvårdsföretag men då jag är en person som älskar att lära mig nya saker, gick jag många kurser och utbildningar inom hudvård och hälsa för att kunna utveckla mitt företag vidare. Jag kände snabbt att jag ville erbjuda mina kunder en unik kombination av behandlingar och det är därför som jag idag erbjuder kombinationen av hudvård, hudförändringar och Reconnective Healing.

Min passion är att hjälpa andra till välmående och förbättrad hälsa. Jag är uppväxt i en familj med ett familjeföretag som funnits i flera generationer vilket har bidragit till att jag alltid har velat starta eget företag. När jag var färdigutbildad hudterapeut var det därför en självklarhet för mig att starta eget efter att ha jobbat runt inom branschen för att få nya lärdomar och kunskaper som jag kunde ta med mig.

Hudvård - DMK Skincare - Danné Montague - King

Att hitta ett hudvårdsmärke som verkligen ger resultat och som gör skillnad var viktigt för mig. Efter att jag själv hade torr hud och eksem, hade jag både använt och jobbat med många olika märken, men jag blev inte bättre. Till slut hittade jag DMK Skincare, Danné Montague-King från USA, vetenskapsman och doktor i biokemi, har under 40 års forskning utvecklat ett avancerat hudvårdskoncept, med transdermala produkter, baserat på botanisk vetenskap. Jag fick äntligen ett bra resultat och jag kände att jag hade hittat rätt hudvårdsmärke.

Borttagning av hudförändringar - Kirurgisk Laserbehandling - Koldioxidlaser

Anledningen till att jag började med att ta bort hudförändringar var att jag hade stor efterfrågan på det och under den tiden samarbetade jag med två läkare som kom och gjorde behandlingar på mina kunder. Jag lärde mig mycket av dem samtidigt som jag gick utbildning för läkare som lärde ut om hudförändringar.

Reconnective Healing - The Reconnection - Eric Pearl

Reconnective healing och The Reconnection, hur kom jag in på det? Då min pappa gick bort hastigt i cancer 2002, 65 år gammal tog mitt sökande inom andlighet fart. Jag fick veta att Eric Pearl skulle komma till Sverige 2009 och föreläsa om Reconnective Healing och jag bestämde mig snabbt för att jag skulle gå på det. Det berörde mig djupt att jag tog med mig det till min verksamhet och kunna erbjuda mina kunder, både på plats men också på distans. Det är en pågående process för utveckling och jag ser hur både mitt liv och de människor jag kommer i kontakt med förändras.