Laser Kungsbacka


KIRURGISK LASERBEHANDLING |
TA BORT FÖDELSEMÄRKEN MED LASER I KUNGSBACKA

Kan man ta bort leverfläckar med koldioxidlaser?

Det fokuserade laserljuset i koldioxidlasern gör att man kan förånga bort många ofarliga fläckar/ hudförändringar på ansikte och kropp. Ex. leverfläckar, födelsemärken, fibrom, skintags, åldersförändringar, seborroiska, aktiniska och senila keratoser. Även vårtor och xantelasma. Det blir ett fint resultat utan ärrbidning, då man slipper skära och sy.

Behövs bedövning för att ta bort födelsemärken?

Vid behov kan du själv stryka på emla-creme som ger en lokal bedövning ca. en timma före behandling, eftersom det bränner och sticker lite när man gör behandlingen.

Hur många laserbehandlingar behövs?

Oftast räcker det med en behandling, men i vissa fall kan man behöva fler behandlingar beroende på vilken hudförändring det gäller. Exempelvis vid behandling av vårtor och ärr kan man behöva flera behandlingar.

Att tänka på efter en behandling med laser?

Efter behandlingen blir det en sårskorpa i ca en vecka och en lätt rodnad upp till ca två månader. Allt beroende på vilken kondition din hud har. Att tänka på efter behandlingen: håll såret rent, undvik att klia för infektionsrisk och ärrbildningar och smörj in med fuktgivande creme. Undvik starka produkter med alkohol och stark sol så länge området är rodnat och använd gärna solskyddsfaktor.

Pris för att ta bort födelsemärken, leverfläckar och andra hudförändringar
Bokning av laserbehandling

Fibrom, vårtor, skintags och små skönhetsfläckar: 1 st 1 500:-
Har du fler hudförändringar kostar nästa 700:- styck vid samma besök.
Vid återbesök inom 1 månad kostar det 700:- styck därefter är det ordinarie pris. Vid större hudförändringar och ärr görs en konsultation för att ge dig ett kostnadsförslag.

Vill du boka tid för att ta bort födelsemärken eller leverfläckar kan du kontakta mig på telefon 0708-602692 eller mejl info@jessicaagren.com. Vill du däremot komma och visa dina hudförändringar kan du boka en konsultation, alternativt besöka en hudläkare för utlåtande.