KIRURGISK LASERBEHANDLING |
TA BORT HUDFÖRÄNDRINGAR MED LASER I KUNGSBACKA

Kan man ta bort hudfläckar med koldioxidlaser?

Det fokuserade laserljuset i koldioxidlasern gör att man kan förånga bort många ofarliga fläckar/ hudförändringar på ansikte och kropp. Ex. fibrom, skintags, åldersförändringar, seborroiska, aktiniska och senila keratoser. Det blir ett fint resultat utan ärrbidning då man slipper skära och sy.

Behövs bedövning för att ta bort hudfläckar?

Vid behov kan du själv stryka på emla-creme som ger en lokal bedövning ca. en timma före behandling, eftersom det bränner och sticker lite när man gör behandlingen.

Hur många laserbehandlingar behövs?

Oftast räcker det med en behandling, men i vissa fall kan man behöva flera behandlingar beroende på vilken typ av hudförändring det gäller. Exempelvis vid behandling av ärr kan flera behandlingar behövas.

Vad ska man tänka på efter en behandling med laser?

Efter behandlingen blir det en sårskorpa i ca en vecka och en lätt rodnad upp till ca två månader. Allt beroende på vilken kondition din hud har. Att tänka på efter behandlingen: håll såret rent, undvik att klia för infektionsrisk och ärrbildningar och smörj in med fuktgivande creme. Undvik starka produkter med alkohol och stark sol så länge området är rodnat och använd gärna solskyddsfaktor.

Bokning av laserbehandling - Pris för att ta bort hudförändringar

Fibrom, skintags och små skönhetsfläckar: 1 st 1 500:-
Har du fler hudförändringar kostar nästa 700:- styck vid samma besök.
Vid återbesök inom 1 månad kostar det 700:- styck därefter är det ordinarie pris. Vid större hudförändringar och ärr görs en konsultation för att ge dig ett kostnadsförslag.

Boka tid eller kontakta mig för konsultation. Telefon 0708-602692 eller mejl info@jessicaagren.com.
Du kan även boka en tid för konsultation, alternativt besöka en hudläkare för utlåtande.